Welkom op de website van Karlijn!
   Fotopagina oktober 2008
 
 

Ik ben gaan zwemmen, voor het eerst! Ik kon rondkruipen in het water, en er waren waterstralen en grote drijvende blokken. Water is gaaf! Ik besta nu voor vast wel meer dan 70% uit water. Ik kon namelijk ook steeds slokjes nemen.
 

 

Dit is gek: hier ben ik in 3 landen tegelijk. Of bijna tegelijk. Zoiets. Ik vond het maar ingewikkeld. Er liepen wel leuke poesjes rond. Ik noem ze 'pffrrsjes', met veel spuug. Daarna weer van de berg naar beneden, voor op de fiets. Dt was pas een avontuur.

 

 

Er was daar boven ook een toernooi, met paarden en middeleeuwse ridders en ridsters. Ik heb ontdekt dat een paardenneus heel zacht voelt. Ik prikte met mijn vinger in het neusgat van het paard. Mijn hele hand kon er wel in, maar ja, dat is ook weer zo wat.

 

 

In de rugdrager, achter op bij papa. Lekker kletsen, en meehobbelen over de heuvels.

 

 

Volgend jaar loop ik zelf! Misschien mag papa dan bij mij achterop, in de rugdrager.

 

 

2 Violen & 1 trommel & 1 fluit!

Een taart met een vlammetje erop. En veel mensen! En iedereen gaf mij nieuwe speeltjes. Maar daar doen ze dan eerst papier omheen. Gek. Dat moet er toch weer af?

 

 

Scheuren, met die grote handen van mij. Viel nog niet mee, ze hadden het vastgemaakt met plakband. Tsja, dan moet er geholpen worden. Hier kwam een mooie Pop uit, van opa & oma. De pop noem ik gewoon Emmmm. Zo heten er wel meer bij mij.  Die krijgen dan vervolgens een kusje.

 

 

Op de opvang was ik wr jarig. Ik kreeg een feestmuts met twee bloemen er op. Bij de juffen hield ik 'm maar op. Maar thuis ging de muts net zo snel weer af als mijn sokken uit gaan. (Bestaande wereldrecords worden voortdurend gebroken.)

 

 

Maar mama was toch mooi sneller met de camera! (Mama)